Interieurherstel voertuigen

Autostoelen

Meest voorkomende schade aan autostoelen is de zogenaamde instapschade aan de stoelwangen. Afhankelijk van het materiaal en de mate van slijtage, kunnen wij dit voor u herstellen of vervangen.

Renovatie van (kunst)leer is een van onze specialiteiten: eventuele schade wordt hersteld en zo nodig wordt over de gehele stoel een nieuwe kleurlaag aangebracht.

Hiernaast verzorgen wij het herstel van kapotte stiksels, brandgaatjes en versleten schuim.

Ook het compleet herstofferen van uw autostoel, of zelfs het hele interieur van uw auto, kunt u aan ons overlaten. Samen met u wordt er gezocht naar het te gebruiken materiaal, het type stiksel en passen zo nodig ook het zitcomfort aan door harder of zachter schuim te gebruiken.

Wilt u zachter, of juist stugger schuim in uw stoel? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Daarmee vergroten wij uw zitcomfort en dat kan weer bijdragen bij aan het verminderen van bv rugklachten.

 

Unieke dagservice

Wij bieden de unieke service om binnen één dag een deel van uw autostoel te herstofferen, inclusief herstel van schuim en stiksels.

 

Stuurwielen

Slijtage aan stuurwielen is in de meeste gevallen prima te herstellen. Zo niet, dan kunnen wij het ook opnieuw voor u bekleden. Stiksels in de kleur van uw auto hebben slechts een kleine meerprijs.

 

Deurpanelen & dashboards

Krassen, butsen of gaatjes in deurpanelen en dashboards zijn meestal prima door ons te herstellen.

 

Rook & geurverwijdering

Met de modernste apparatuur kunnen wij de geur van sigaretten en dieren behandelen. 

 

Vloermatten

Wij leveren voor duizenden typen auto’s luxe vloermatten exact op maat. Deze zijn leverbaar in verschillende diktes en kleuren. De matten worden afgewerkt met een bies en stiksel naar keuze en eventueel van tekst voorzien. Voor oldtimers is er de optie om eerst mallen voor de benodigde matten te maken, zodat uiteindelijk iedere auto door ons voorzien kan worden van een prachtige mattenset. 

Brandgaatjes

Voor het herstellen van brandgaatjes bestaan verschillende technieken. Samen met u kiezen wij het type herstel dat u het beste past.

Oldtimers

In de loop der jaren hebben wij vele prachtige projecten mogen realiseren. Zo verzorgden wij o.a. de complete stoffering voor een Mercedes 300 SL (1955), een Mercedes 300 SEL (1969) een Audi Quatro shortbase (1982),  een Cadillac (1976) een Chevrolet Camaro (1971), een Peugeot 403 (1961), een Panhard (1960), een Daf coupé (1971), een Triumph TR6, een Mercedes 280 SE (1967), een VW Kever (1968), een Opel Olympia (1956), een Rover P5 (1967), een Citroën DS (1969) en vele anderen. 

Stoelwang vervangen

Stuurwielrenovatie Fiat 500

Stofferen Triumph TR6

Hemelbekleding met stijlen stofferen

Stuurwielrenovatoe Toyota

Kofferset Mercedes 300 SL herstofferen

Brandgaatjes in stoffen bekleding kunnen slechts cosmetisch hersteld worden

Kom in contact

  Stuur eventueel foto's mee
  Nadat u op verzenden heeft gedrukt kan het tot een minuut duren voordat u de bevestigingspagina ziet.

  Joost de Ruig 

  Eigenaar

  Adres

  Interieurherstel Friesland

  Hoofdstraat Oost 19

  8391 AS Noordwolde (FRL)

  (bezoek uitsluitend op afspraak)

   

  Telefoon

  06 – 41 05 23 63

  Email

  info@interieurherstelfriesland.nl

  Whatsapp

  Openingstijden

  maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00

  zaterdag: 09.00 – 14.00

  (bezoek uitsluitend op afspraak)

  Bedrijfsgegevens

  KvK 57288836

  BTW    NL001614690B015

  IBAN   NL75 RABO 0355207176

  Sociale media